Sonidos de Fauna

Sonidos de Fauna 1.6

Dit educatieve spel is ontwikkeld voor kinderen van alle leeftijden om verschillende dieren, foto's van dieren en hun stem te bestuderen.

Geluiden van Fauna - Spel voor het leren van dierlijke geluiden met aangepaste lijsten en ringtones.

Dit educatieve spel is ontwikkeld voor kinderen van alle leeftijden om verschillende dieren, foto's van dieren en hun stem te bestuderen. Als gevolg van interessante content en een eenvoudige interface kinderen in staat zijn om de taal van wilde en gedomesticeerde dieren, vogels, de geluiden van insecten te leren, tijdens het bekijken van foto's.

Deze collectie bestaat uit 80 vertegenwoordigers van de wereld fauna, zoals: das, vleermuis, beer, bever, bij, bizons, budgie, kameel, kat, kangoeroe, kanarie, cavia, coyote, koe, cricket, krokodil, kraai, koekoek, herten, hond, dolfijn, ezel, eend, adelaar, olifant, vis, vos, flamingo, kikker, vlieg, cheetah, geit, gans, gopher, Grampus, hamster, kip, egel, nijlpaard, paard, hyena, maki, luipaard, lynx, leeuw, ekster, aap, mangoest, mug, muis, uil, struisvogel, otter, panda, pauw, pelikaan, pinguin, varken, duif, puma, wasbeer, konijn, neushoorn, haan, sable, zee-leeuw, zeemeeuw, zegel, schapen, slang, mus, eekhoorn, zwaan, tijger, kalkoen, schildpad, walvis, wolf, specht, zebra.

Catalogus ziet eruit als een verzameling, genaamd foto's in de vorm van kaarten, die zal helpen om te weten hoe verschillende dieren (schreeuwen, grommen, huilen, zingen, schors, miauw, buzz, piepen) praten en ook niet vergeten hun stemmen en beelden.

Het is de cognitieve, educatief spel voor baby's, dat helpt om te weten de natuurlijke wereld, en het is leuk voor volwassenen, die zal helpen om hun geest op te heffen.

U kunt uw telefoon gemakkelijk om te zetten in een huis dierentuin en de tablet in een groene planeet, waar altijd de plaats voor de savanne, bossen, jungles, zeeën, oceanen en hun bewoners.

De optie "Favorieten" kunnen ouders aangepaste lijsten van favoriete huisdieren voor hun kinderen.

Ludieke en de beste geluiden van de app kan worden ingesteld als beltoon, alarm en herinnering.

Deze toepassing kan worden gedownload en geïnstalleerd voor gratis.

Wees blij - luisteren, leren en spelen met ons!

Sonidos de Fauna

Download

Sonidos de Fauna 1.6